Hada tråkigt så när jag såg 118 800...

..s reklam så tänkte jag , varför inte testa ! ?
så jag frågade!

Vem är Nellie Johansson?
  
svaret blev ; Nellie är en fantastisk människa med ett brinnande intresse för bilddagboken, fotboll & hästar. hon är även sjukligt intelligent. Det skulle inte förvåna någon av oss om hon nån dag blev president eller uppfann något fantastiskt! Mvh 118800


jag bara shiiiiet ;ooo

höstlov en vecka till? det skulle inte skada!

usch, höstlovet är snart slut , det är ju bara imon med! det skulle värkligen inte skada med en vecka till, man kanske slulle försöka bli lite sjuk? hahah nej jag måste ju tyvär gå till skolan eftersom jag ligger efter i det mästa och jag om jag ska få godkänt i engelska måste jag gå på alla lektionerna, så det passar sig inte att bli sjuk nu! fast jag skulle vilja, men men! mycket annat skit i skolan som gör att man bara vill sitta inne på sitt rum hela dagarna! :/
aja nu ska jag sluta klaga!


....


Photoshop

- - - - -
Satt och fixate lite i Photoshop , resultatet ser ni där uppe!, kanske inte det bästa men aja! ^^


kommenett

Godmorgon alla bloggläsare

nu sitter jag här och plattar mitt hår , och har snart fixat mig klart. Kände för att åka in till stan dag, får se om jag hittar något kul! det blir väl alltid något, blir nog att jag köper jeans legginsenGina tricot , eller om jag ska vänta med att köpa dom , beslutsångest! blev inte något långt inlägg nu i alla fall! , men jag skriver mer sen när jag kommer hem!


Ska köpa detta någon dag!!!







Denna i grå eller svart! :D

Lite kort om dagen,

har inte gjort så mycket idag har mest legat framför tv:n och kollat på tv400 , är typ sånhära skräckis vecka och det är något som gillas!!!! blev god mat idag med , tacos något som aldrig är fel! blev att kolla på idol sen och jag vet inte vad jag ska säga , Rabi skulle åkt ut denna gången , som jag har tyckt alla gånger jag sett han sjunga :s för det första sjunger han som en bebis och för det andra ser han ut som en bebis , han är KASS!
Ska sitta här en stund till , sen blir det att gå och lägga sig :)

Men vi hörs imon! ♥
                                                                             ....

weird picture

jag lovar bilden rör inte på sig!!! ni måste hålla med om att sånnahär bilder är enormt läskiga!!!

hgh


NY BLOGG-DESIGN

ny och ny jag hade den på min förra blogg! mend et hela var att jag gjorde en ny , mend en var skit tråkig så jag fick ta denna så länge! den får duga! lite små grejjer kvar att fixxa på hela kodningen bara sen är allt okej!


kommenett

Fredags mys vs Fest?

               FREEEDGASMYYS


Gårdagens Shoppingtur

.....

......

.

från kappahl

sveamöss


Blev inte så mycket inhandlat  , men detta var det jag behövde just ju för tillfället , några gosiga knä strumpor , en vit halsduk & en mössa! , skulle haft ett par vita stickade vantar med, men hittade inga fina :/ men det blir väl en till runda till stan ngn annan dag för skulle behöva några nya jeans leggins  , hittade ett par nya som var skitsnygga på Ginga tricot blir nog att köper dom sen :)  




                                           ....

 


ny blogg

hallå där ute , jag heter nellie och jag är en tjejj på 14 år , föredrar att folk säger och skriver Nelly för det är mkt finare , haha jag gillar i alla fal att shoppa , webb design , photoshop och smink! det var väl det ,  men om ni vill veta något mer om mig är det bara att fråga på!!!

ha det bra! :)

 ....


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0